25 juni 2012

När börjar det riktiga livet? av Fredrik Lindström...

En bok med underfundiga betraktelser blev den första e-boken på läsplattan. Fredrik Lindströms När börjar det riktiga livet är en mycket underhållande bok som innehåller 15 noveller om livet. På något sätt är vi människor hela tiden på väg, alltid i förberedelse till något, i väntan på att det "riktiga livet" ska börja sedan när vi uppnått våra mål.
Fredrik Lindström gestaltar dessa strävande människor på ett sätt som gör igenkänningsfaktorn hög. Det är träffsäkert, sant, sorligt och bara så roligt.

Ur Soffan:
"Tänk vad orättvist livet är! Somliga hittar en soffa de gillar bara de går in i första bästa butik, och sedan lever de med den i årtionden hur nöjda som helst... Soffan blir mittpunkt i vardagsrummet, man tittar på TV i den, tar en drink eller en fredagsöl, spelar spel, sitter och läser i den och någon gång sover en gäst över på den. Mer än så är det inte"

"..Andra letar år ut och år in efter den perfekta soffan, men hittar den aldrig. Inte för att de är onödigt kräsna eller bortskämda, utan de inser att en möbel man har i sitt hem är oändligt mycket mer än bara något att sitta i. De vet att föremålen vi omger oss med avspeglar vår personlighet och varje val vi gör är ett viktigt ställningstagande..."


Läs Fredrik Lindströms senaste novellsamling om du vill bli road och samtidigt få en tankeställare.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...