torsdag 14 juni 2012

Bokprat och planering...

Gårdagens bokcirkel handlade om Bergets döttrar av Anna Jörgensdotter. Vi var rörande överens om att boken är bra och välskriven men att den kräver lite längre sittning vid varje lästillfälle. Det är många karaktärer som kommer till tals och det kräver lite att hålla reda på dem. Likaså enades vi om att bokens språk är av klass och tydligt beskrivande. Ingen av oss hade läst ut boken än, någon hade typ 20 sidor kvar, en annan hade läst en tredjedel och någon hade kommit halvvägs. Kanske ett tecken på att maj/juni alltid är lite hektiskt och timmarna räcker inte riktigt till till allt vi vill läsa...


Bokkvällen gick sakta men säkert över i bokmässeplanering och seminarieprogrammet studerades grundligt framför allt fredagens och lördagens program.


Nu tar bokcirkeln lite semester med förhoppningvis många sköna lässtunder och träffas i slutet av augusti igen.

ps. som extra krydda så hade en av damerna fått en bokkasse till skänks som vi fick plocka ur. Jag fick med mig fjärde boken om Ruth Galloway Känslan av död av Elly Griffiths (lånade den på bibblan men lämnade tillbaka pga. tidsbrist så gissa om jag blev glad, lika glad blev en av de andra damerna som också gillar Griffiths skarpt, så den här boken delar vi på under sommaren)

2 kommentarer:

 1. Jag gillar också Griffiths deckare, men fjärde har jag inte läst,,måste boka på bibblan..
  Mia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är de bra, skynda dig till bibblan :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...