27 juli 2011

Jo då jag är kvar men...

Sommarlovet och ledigheten fortsätter ytterligare två veckor och bloggen får vila lite den också. Passar på att ladda batterierna det sista innan arbetsveckorna drar igång. Men läsningen vilar inte. För tillfället slits jag mellan Kråkflickan och Paganinikontraktet två mycket bra och spännande böcker. Men som alltid har jag den ena i pappersform och den andra som ljudbok så det finns många tillfällen att läsa/lyssna.

Ja det var en liten hälsning från min sommarläsning och ledighet.

Ha det gott!

5 kommentarer:

 1. Önskar dig en fortsatt trevlig semester! :)
  Njut av ledigheten, och "grip dagen" som den kommer.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mandelhjärta: Tack, ja jag fortsätter njuta :)

  SvaraRadera
 3. Hoppas du laddat batterierna för jag tror väl att det blir jobbstart nästa vecka. Jag börjar jobba på onsdag fram till den 29/8 då jag börjar plugga på heltid hela terminen ut :-) Det ska bli riktigt roligt!

  SvaraRadera
 4. Gittan: Jo då nu är batterierna laddade :-)Jag börjar imorgon måndag med en planeringsvecka, eleverna kommer först den 16/8. Det låter spännande med plugg, vad ska du läsa?

  SvaraRadera
 5. Våra barn börjar den 22 augusti så vi startar med planering som vanligt. Sedan blir det högskolan för hela alanten :-) Jag ska läsa svenska som andraspråk etapp 2 på heltid och 80% av lönen, alltså lärarlyftet. Jag ser verkligen fram emot ett avbrott från praktiskt jobb till ett mer teoretiskt :-)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...