14 mars 2011

Vad ska jag välja...

I torsdags skulle jag till bibblan och hämta en reservation, men i min iver så missade jag att det är just torsdagar som det lokala biblioteket är stängt. Så jag tog en sväng dit efter jobbet idag istället. Ljudböckerna har sin plats precis bredvid utlåningsdisken, lite som det är med godis ni vet, alltid placerat nära kassorna. Jag kunde förstås inte motstå utan fick med mig Ängelns lek av Carlos Ruiz Zafon hem.

Den uppmärksamme bloggläsaren kanske minns att jag köpte just den boken på bokrean. Så vad skulle jag nu låna hem den för??

Jo, när Litteraturens Vänner bokpratade om Vindens skugga, den första boken av Carlos Ruiz Zafon, så hade en av oss lyssnat på boken och pratade sig varm om den fina lyssnarupplevelsen.

Så nu står jag i valet och kvalet ska jag läsa eller lyssna?! Vissa böcker kommer mer till sin rätt när man lyssnar. Blandar ni läsning och lyssning?

2 kommentarer:

  1. Jag tycker du ska lyssna. Mest av egoistiska själ, då jag har läst den och tycker det hade varit kul att höra vad du har att säga om ljudboken =)

    SvaraRadera
  2. Ok, det köper jag. Då får det bli ljudboken =)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...