tisdag 13 mars 2012

Lite av en kändis...

Idag efter jobbet blev det en sväng till det lokala biblioteket för att hämta två böcker som jag reserverat.Två böcker som finns på min Nordiska lista. Två författare, en isländsk och en norsk, som jag vill läsa som förberedelse inför Bokmässan och det nordiska temat.

Jag åkte lite på vinst och förlust för böckerna skulle egentligen ha hämtats senast i fredags men jag hade tur. När jag försiktigt frågade om böckerna fanns kvar så säger bibliotekarien "Vi höll kvar böckerna några extra dagar för vi vet ju att du brukar hämta det du reserverat". Oopps typ igenkänd, lite av en kändis nu då.

Skämt å sido det kallar jag service!


5 kommentarer:

 1. Dags att skaffa mörka solglasögon och keps nu då :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det får det bli nu om jag ska kunna smyga in :-)

   Radera
  2. På min biblioteksfilial som ligger i anslutning till skolan jag jobbar på kommer bibliotekarien springande med andan i halsen: Åh, det här är en bok som du kommer att gilla! Lite svårt att säga nej då faktiskt, så det är allt på gott och ont det där med att vara kändis...

   Radera
  3. Ja då är det svårt att stå emot... vi får njuta lite av kändisskapet också ;)

   Radera
 2. Men vad fint! Jag tror att det bibliotek där jag brukar låna är lite för stort för att man ska bli ihågkommen tyvärr. Det verkar ju väldigt praktiskt :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...