måndag 29 april 2013

Östergötlands Bokmässa 2013...


"...Syftet med Östergötlands bokmässa är att lyfta fram den lokala, närodlade litteraturen. Vår målsättning är att alla deltagare ska ha en naturlig koppling till Östergötland och att så gott som alla deltagare ska vara verksamma inom den östgötska bokbranschen..."


Så där ja, nu är nedräkning i full gång och vi tar sikte på 12 oktober 2013.....Idag lanseras hemsidan för Östergötlands bokmässa. Bokmässan som äger rum lördagen den 12 oktober kl. 10-16 på Linköpings stadsbibliotek. Är du aktiv inom bokbranschen i Östergötland och intresserad av att vara med? Följ länken ovan för att göra din anmälan.


Är du nyfiken på att besöka årets bokmässa och vill veta vad som kommer hända och vilka deltagarna är så håll utkik på hemsidan.


Dessutom håller du dig uppdaterad genom att följa med här på bloggen. Följ Östergötlands bokmässa även på Twitter. För ytterligare info se evenemang på Facebook.


Jag samlar allt om bokmässan under fliken Östergötland bokmässa 2013 längst upp på sidan.


Häng på!!4 kommentarer:

 1. Sofie Sarenbrant29 april 2013 22:55

  Där borde ju jag vara med som kommer från Gusum :-)

  SvaraRadera
 2. Jag är anmäld, ses vi där?
  www.emelieschepp.se

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gör vi och jag tänker mig att presentera deltagarna här på bloggen framöver. Hoppas jag får återkomma till dig?

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...