måndag 30 januari 2012

Tematrio - Olästa författare...

Veckans tematrio hos Lyran handlar om olästa författare och uppmaningen till oss är:

Berätta om tre olästa författare ni ännu inte läst, men har lust att läsa.


Ja, det finns hur många olästa författare som helst men här är i alla fall tre som jag har lust att läsa och det passar ju bra för två av dem finns med i min Boktolva 2012. Att samtliga dessutom är amerikanskor, ja en av dem är halvt irländska, är en slump men intressant i sig.


1. Siri Hustvedt, har jag läst mycket och ofta om under mitt första bokbloggarår så det är ett måste att läsa en bok av henne. Den som ligger här och väntar är Sorgesång.

2. Donna Tartt, jag säger bara Den hemliga historien. Ja den ska väl helt enkelt läsa av en bokbloggare. Det går inte att räkna alla de inlägg jag läst om denna bok så nu är frågan om jag ska köpa den eller om jag ska låna den. På något känns det som en bok man vill äga.

3. Tana French debut kriminalromanen Till skogs ligger också här och lockar och finns på min Boktolvan så den kommer jag läsa under året.
6 kommentarer:

 1. Tartt finns i min läsahög också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul, då får vi se vad vi tycker om henne.

   Radera
 2. Vilken spännande läsning du har framför dig :) Tartt och Hustvedt är två av mina favoritförfattare! French känner jag inte till, men får skriva upp henne på min lista.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tror jag också att jag har :)Alla tre har jag läst mycket om i bloggvärlden!

   Radera
 3. Siri Hustvedts Sorgesång är en av mina favoritböcker. När vi hade bokcirkel om den här så höll inte alla med mig om det, ska bli spännande att läsa vad du tycker!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tycker själv att det ska bli intressant efter som jag hört/läst mycket om Siri. Hoppas jag gillar!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...