tisdag 3 maj 2011

Nicole Krauss x 3...

Det började med att jag läste Man utan minne av Nicole Krauss. Nästa bok av författaren lånade jag på biblioteket, Kärlekens historia och  hann inte läsa klart  innan lånetiden gick ut, trots att jag förlängde lånet. Andra böcker kom emellan och jag tror att just den boken hade vunnit på att inte göra några läsavbrott i. Jag tappade helt enkelt tråden och lämnade tillbaka den. Men någonstans så kan jag inte släppa boken utan det får bli att läsa den i sommar och då tänker jag köpa pocketversionen istället för att låna så jag kan ta tid på mig.

Idag hämtade jag den senaste av hennes böcker, Det stora huset och valde att ta den som ljudbok. Nicole Krauss författarskap lockar mig, det är något speciellt med språket och jag kan inte släppa taget riktigt utan vill läsa mer.

4 kommentarer:

 1. Jag är också väldigt sugen på att läsa något av henne! Tack så mycket för gratulationen och än så länge verkar Svantjuvarna väldigt lovande =)

  SvaraRadera
 2. Hej, din hemliga bokvän igjen...
  Jag undrar vad du gör på fritiden - förutom att läsa? Intressen?
  Gillar du inne- eller utesysslor?
  Tacksam för lite tips och ledtrådar, så jag lär "känna" dig lite bättre. ;)

  SvaraRadera
 3. Hemlige bokvän: Fritiden ägnas till hem, familj och vänner god mat och ett gott vin gillas också :) Utevistelser föredras vår och -sommartid och då går jag gärna stavgång, vintern blir det mera inomhus och då ser jag gärna film eller broderar.

  SvaraRadera
 4. Tusen tack! :)
  Nu skall jag fundera vidare här...
  Grattis till bokvinsterna!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...