måndag 19 september 2011

Tematrio - Bokmässan 2011...

Veckans Tematrio hos Lyran handlar som sig bör denna vecka om Bokmässan. Jag ska åka dit på lördag och svarar gärna på frågan som Lyran ställer:

Berätta om tre saker du gillar med Bokmässan alternativt om tre saker du planerar att göra på denna Bokmässa.

1. Det är andra gången jag åker till Bokmässan och den här gången är det extra kul eftersom jag åker till Bokmässan tillsammans med mina bokvänner i vår bokklubb Litteraturens Vänner. Det ska bli riktigt roligt att få ägna ett hel dygn tillsammans i bokens tecken. Ser fram emot alla gemensamma upplevelser och allt bokprat. 

2. I år åker jag också som bokbloggare och jag hoppas givetvis få träffa flera av de bokbloggare som jag stött på under de månader som jag bokbloggat här på Erikas bokprat. Det är rent av lite pirrigt om jag ska våga svänga förbi bokbloggarnas rum.

3. Jag har under en tid sneglat på Novellix noveller och jag ska givetvis gå till deras monter och botanisera och jag tror säkert att det blir aktuellt att handla. I samma monter står även A Nice Noise som har gett ut några av de bästa ljudböcker jag lyssnat på i år och Printz Publishing som gett ut En dag som står i min bokhylla.

4 kommentarer:

 1. Önskar dig en riktigt mysig mässa, hoppas att du kikar förbi bokbloggarrummet, det är så kul att få ett ansikte på sina bloggisar!

  SvaraRadera
 2. Såklart du ska komma till vårt rum! Ser fram emot att träffa dig.

  SvaraRadera
 3. Joanna: Tack, jo det stämmer man vill gärna få ett ansikte.

  Lyran: Ser fram emot att träffa dig också!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...