söndag 25 november 2012

Torsdagens bokprat...

I torsdags var det dags för Litteraturens Vänner att bokprata igen. Vi pratade medmänsklighet, vad är en medmänniska egentligen? Till vår hjälp hade vi Stefan Einhorns Medmänniskor som varit vår bokcirkelbok till denna träff. Som vanligt och som sig bör så hade vi lite olika åsikter om boken men var rörande ense om att upplägget, med korta små berättelser som på olika sätt behandlar medmänniskor och med efterföljande kommentar av Stefan Einhorn, var ett alldeles perfekt sätt att behandla ämnet på. Det gjorde det lätt att läsa och följa med i resonemanget.

Bokprat i all ära men kvällen ägnades också åt en hel del surr om vårt kommande 10-årsjubileum. Ja visst det är helt otroligt att vi har bokpratat tillsammans hela tio år. Så häftigt. 30 januari 2013 är datumet men det kommer uppmärksammas på flera sätt under året. Det här ska vi fira!!!

Nästa bokcirkelbok presenterar jag om några dagar. Lite strul med leveransen gjorde att vi inte fick med oss någon ny bok hem men den som väntar på något gott ni vet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...