torsdag 3 augusti 2017

Crimetime Gotland nej jag är inte bitter...

Mitt flöde på Facebook, Instagram och Twitter svämmar just nu över av inlägg från Crimetime Gotland Sveriges största deckarfestival. Vad är väl en bal på slottet eller jag är inte bitter så nu gör jag som fellow bokloggare på Och dagarna går. Jag skriver av mig på bloggen.
 
Crimetime Gotland startade 2015 och går alltså av stapeln för tredje gången nu 3-5 augusti. De två föregående åren har festivalen prickat in datum i augusti när jag som gymnasielärare är i gång med jobbet efter sommarlovet och har svårt att komma från. Men i år ligger det alltså före skolstart för min del. Ja och här sitter jag och funderar på hur tänkte jag där.
 
Gott att så många delar med sig via sociala medier för då kan vi som inte är där följa Crimetime Gotland så här lite på avstånd. Jag ser fram emot att få veta vilka som kammar hem Crimetime Specsavers Award. Extra kul med flera författare som har östgötsk anknytning i flera av kategorierna.
 
Bild lånad på Crimetime Gotland
 
De nominerade är indelade i fem kategorier Årets deckardebut, Årets barndeckare, Årets deckarförfattare - läsarnas pris, Årets hederspris samt Nordic Noir Thriller Of The Year (som är nytt för i år)
 
Just nu läser jag Annabelle av Lina Bengtsdotter (nominerad i kategorin Årets deckardebut). Den finns i Corren som följetong i sommar passande nog.
 
 
 

6 kommentarer:

 1. Ja om jag haft mycket pengar hade jag åkt men det är ibte gratis liksom.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kostar en bra slant. Vi får börja spara ;)

   Radera
 2. Jag hade missat att de flyttat den...

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det typiskt...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...